Neem direct
contact
met ons op

SERVICES EN FACILITEITEN

Hieronder vind je de optionele en additionele services en faciliteiten van CLIQ Boutique Offices. Heb je andere vragen of behoefte aan secretariële diensten?

CLIQ hier voor ons contactformulier

Hoogwaardig kantoormeubilair

Wil je liever een ruimte gemeubileerd huren? Dat kan! Neem contact op via het contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.

Parkeermogelijkheid

Parkeren op het eigen terrein? Neem contact op via het contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.

Koffie en thee

Op elke etage kun je heerlijke koffie en thee krijgen uit de WMF-volautomatische koffieapparaten. Capriole verzorgt als koffieleverancier de verse koffiebonen.

Vergaderruimtes

CLIQ Boutique Offices biedt drie vergaderruimtes op de begane grond aan die gemakkelijk te reserveren zijn.

Secretariële diensten

In de ochtend zal de front office van CLIQ Boutique Offices altijd bemand zijn. De receptionist is van 9.00 uur tot 17.30 uur bereikbaar voor al uw vragen.

Zakelijke pakketten

CLIQ Boutique faciliteert ook diverse Microsoft pakketten, virusscanners en dergelijke.

Glasvezel internet

Er is gratis wifi aanwezig, daarnaast kan elke huurder haar eigen netwerk creëren met daarbij de gewenste internetsnelheid.

Belcel

Op iedere etage zullen twee gemeenschappelijke belcellen worden geplaatst. Hierdoor kun je dus altijd comfortabel en in een afgesloten ruimte je telefoongesprek voeren.

Telefoon(VoIP)

Voor iedere ruimte een eigen telefoon, welke je kunt koppelen aan jouw bedrijfsnummer maar ook kunt gebruiken voor de intercom beneden.

Telefoondienst

Geen tijd voor de beller? Laat CLIQ Boutique Offices het gesprek voor jou aannemen en je informeren over de inhoud van het gesprek.

Voor meer informatie over de faciliteiten en diensten die CLIQ Boutique Offices jou kan bieden, kun je gerust contact met ons opnemen.