Neem direct
contact
met ons op

Concept

De beleving van CLIQ Boutique Offices begint al bij de indrukwekkende entree waar gasten en gebruikers hartelijk verwelkomd worden door een hostess. Echte service moet toch persoonlijk blijven. CLIQ Boutique Offices levert kantoren en service die de ruimte bieden om te ontmoeten, samen te werken en prachtige dingen mogelijk te maken.

Bovendien biedt CLIQ Boutique Offices een dermate hoog service pakket aan voor al haar huurders; een pakketservice, telefoonservice, meerdere vergaderruimtes, verzorging van catering voor een vergadering, een lunch of een borrel, een deelplatform voor e-bikes en ga zo maar door.

Bij CLIQ Boutique Offices kun je al een kantoorruimte huren vanaf 15 m², waarin je kantoor direct een professionele uitstraling krijgt en jij en je collega’s zich snel thuis zullen voelen. Verder vind je naast mooie, nieuw opgeleverde kantoorunits in het gebouw ook een prachtig verbouwde lunchruimte, diverse pantries en keukens, belcellen, meeting rooms en werkplekken in de gemeenschappelijke ruimtes. Bij CLIQ Boutique Offices blijf je je ogen uitkijken; strak, elegant en modern.

CLIQ Boutique Offices is er om jou te ontzorgen. Service en hospitality hebben wij hoog in het vaandel staan, net als oog voor detail en kwaliteit.

CLIQ hier voor alle services

Ons doel is om individuele ruimtes te creëren om jouw
business te optimaliseren, maar ook een community
te creëren tussen de gebruikers, onze eigen ‘Cliq(ue)’.

Jouw nieuwe werkruimte is maar een CLIQ verwijderd