Neem direct
contact
met ons op

Koninginnegracht 5, Den Haag

CLIQ Boutique Offices kun je vinden aan één van de mooiste grachten en zichtlocaties die de binnenstad van Den Haag rijk is: De Koninginnegracht.

Op een steenworp afstand gelegen van het Centraal Station, het Malieveld, het centrum met leuke eetcafeetjes en koffiebars om de hoek en de uitvalswegen A4, A12, A13 en A44, kun je je qua locatie bijna geen betere plek wensen dan waar CLIQ Boutique Offices zich bevindt.
Bovendien ben je met trams die stoppen voor de deur binnen een mum van tijd op het strand van Scheveningen.

In de buurt

Denneweg & Frederikstraat

Aan de Denneweg en de Frederikstraat zijn meerdere winkels en horecagelegenheden gelegen waar je voor, tijdens en na het werk kunt toeven. Gewoon voor een goede kop koffie, een heerlijke lunch of een uitgebreide borrel kun jij je tot meerdere adressen wenden in deze achterliggende straten.

Haagse Bos

Een mooie boswandeling door een van de groenste plekken van Den Haag is mogelijk in het Haagse bos. Binnen vijf minuten wandelen ben je aan de voet van het park en een wandeling kun je maken zo lang als jij wilt.

Buiten deze noemenswaardige
plekken bevinden zich ook ’t Spui,
Het Noordeinde, de Theresiastraat
en Chinatown zich op loopafstand
van CLIQ Boutique Offices.

Lange Voorhout en de Hofvijver

De iconische Lange Voorhout en de Hofvijver zijn op loopafstand van CLIQ Boutique Offices aan de Koninginnegracht. Een fijne wandeling tussen het werken door met uitkijk over architectonisch Den Haag, diverse winkels, koffietentjes en broodjeszaken.

Herengracht

De gedempte gracht, om de hoek van CLIQ Boutique Offices, biedt een scala aan winkelgelegenheid en koffiebars.

Bereikbaarheid

Auto

CLIQ Boutique Offices aan de Koninginnegracht in Den Haag is gemakkelijk te bereiken door uitgangswegen in alle richtingen en de nabijheid van het openbaar vervoer.

De Koninginnegracht heeft een directe verbinding met de snelwegen A4, A44, A12 en de A13.

Parkeergelegenheid vind je op het privé parkeerterrein achter het gebouw en voldoende in de directe omgeving.

Openbaar vervoer

Binnen 2 minuten lopen bereik je de tramhalte Dr. Kuyperstraat waar tram 9 een directe verbinding biedt met Den Haag CS en Den Haag HS.

CLIQ op de kaart